Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie in scara blocului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Oferim servicii profesionale de curatare a scarilor de inalta calitate si fiabile in Timisoara. Personalul nostru extrem de experimentat, de incredere si constiincios se va asigura ca va lasam casele de scari, zonele comunale, caile de intrare, balustradele si balustradele, ferestrele si magaziile de cosuri in cele mai inalte conditii posibile.

Lucram cu factori, consilii locale, asociatii de locuinte si grupuri de rezidenti unde curatam pe mai multe blocuri de scari. O mare parte a muncii noastre se afla in dezvoltari de stil nou, unde pot fi curatate pana la 60 seturi de case de scari si ascensoare in fiecare saptamana, dar lucreaza si la dezvoltari mult mai mici, unde pot exista doar cateva seturi de scari care necesita curatare saptamanal. sau pe baza de doua saptamani.

Stim ca aveti nevoie de produse de curatare care sa functioneze pentru a seta rutine cu un ochi puternic pentru detalii si care pot functiona din proprie initiativa. De la balustrade pana la marginile scarilor, de la plinte pana la cele mai inalte colturi pe care se intind panzele de paianjen, de la depozitele de cosuri deseori uitate fiind maturate (si poate chiar eliminarea cartonului, a paturilor aruncate, a dulapurilor si chiar a pomilor de Craciun la halda locala) samponarea anuala a covoarelor - putem acoperi totul.

Sunati-ne astazi pentru o oferta  Rezonabila 0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura