Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie cu amanuntul

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Stim ca poate fi greu, este sa pastrezi curatatele de vanzare cu amanuntul si sa desfasori afaceri in acelasi timp. Cu serviciile noastre de curatare cu amanuntul, puteti sa ne lasati sarcina, astfel incat sa putem face magazinul sau centrul dvs. comercial un loc sigur, curat si placut de cumparaturi.

Fiecare dintre contractele noastre de vanzare cu amanuntul incepe cu o discutie cu privire la cerintele dvs. exacte. Apoi vom aranja o vizita la sediul localului dvs. de vanzare cu amanuntul, astfel incat sa putem intelege mai bine cerintele si sa producem o oferta mai exacta. Apoi incepem sa elaboram un plan individual si sa elaboram o propunere care sa se potriveasca cerintelor si bugetului dvs.

Cerinte legale pentru comerciantii cu amanuntulSanatate si Siguranta. Stim cat de important este sa respectati reglementarile privind sanatatea si siguranta in mediul de vanzare cu amanuntul. Suprafetele podelei trebuie mentinute curate si ordonate, deversarile ar trebui tratate rapid pentru a evita orice accidente.Siguranta alimentara. Agentia pentru standarde alimentare solicita tuturor comerciantilor cu amanuntul care vand si / sau stoceaza produse alimentare sa respecte standardele lor.

Orice produs varsat trebuie curatat temeinic, iar produsele chimice de curatare trebuie sa respecte standardele. Oferim servicii accesibile de curatare cu amanuntulNu este un secret faptul ca un magazin sau un showroom trebuie sa fie perfect curat - este cel mai bun mod de a va asigura cea mai buna prima impresie despre afacerea dvs. Cand un potential client trece prin usile showroom-ului dvs., acesta creeaza o imagine a afacerii dvs. in cateva secunde.Un magazin curat si proaspat arata ca dumneavoastra si personalul dvs. aveti grija si acordati atentie detaliilor mai fine, chiar daca dvs. si personalul dvs. nu sunteti responsabili pentru ca showroom-ul dvs. sa arate asa cum este.

Echipa noastra este fericita sa ofere cele mai bune servicii de curatenie posibile pentru spatiile de vanzare cu amanuntul si showroom din Londra. Scopul nostru cu acest serviciu este de a elimina aceasta presiune de la clientii nostri cu amanuntul.

Sa recunoastem, aveti deja suficienta presiune asupra dvs. Avand echipa noastra de curatenie sa vina si sa va curete magazinul sau showroom-ul, va puteti concentra pe dezvoltarea relatiilor cu clientii si oferirea acestora cu o experienta de cumparaturi excelenta!

Afaceri cu amanuntul cu care lucram

Magazine independente
Supermarketuri
Centre comerciale si complexe
Magazine de tip boutique
Magazine universale
Showroom-uri auto

Ce poate include serviciul nostru de curatenie cu amanuntul?

Etajele magazinelor
Facilitati de toaleta
Dulapuri si depozite
Camere pentru personal si bucatarii personalului
Depozite
Toalete pentru personal
Birouri

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura