Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatare sali de sport

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Oferim servicii de curatenie a salilor de sport pentru facilitati sportive si de agrement de orice dimensiune, asigurand un serviciu sigur si consecvent.

Cercetarile noastre arata ca adesea clientii comerciali cauta sa isi schimbe furnizorul de servicii de curatenie a salilor de sport din cauza lipsei de consistenta a serviciului sau a calitatii slabe.

Unii clienti au mentionat ca folosesc personalul intern pentru curatenie si care se ocupa de numeroase probleme, inclusiv recrutarea, instruirea si rotatia ridicata a personalului si au dorit sa ne externalizeze sarcinile de curatenie catre noi. Fiind o afacere de familie independenta, axata pe calitate si ascultarea clientilor nostri, am reusit sa imbunatatim semnificativ standardele de curatare pentru acesti clienti, care au ramas cu noi de ani de zile.

Vom fi incantati sa va ajutam si sa va indepartam de necazuri.Impresionati-va membrii, vizitatorii si personalul La DANISTIR & MANU SRL intelegem cat de important este sa pastrezi curate toate zonele din centrul spa, de sanatate sau de agrement la cele mai inalte standarde.

Curatenia nu este importanta doar pentru membrii clubului, ci si pentru personalul intern. Vrem ca ei sa aiba o experienta pozitiva pe care o merita si de aceea facem ceea ce facem!Va vom ajuta sa obtineti bacterii si murdarie in toalete, dusuri, vestiare si toate zonele din centrul dvs. Putem lucra in jurul programului dvs. si va putem atribui agenti de curatenie in orice moment pentru a va potrivi, indiferent daca este dimineata devreme, seara tarziu sau weekendurile.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura