Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie scolara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Este de cea mai mare prioritate sa avem un mediu curat si sanatos pentru copiii nostri. De aceea, aici, la Danistir & Manu Srl, ne-am instruit agentii de curatenie pentru a efectua servicii de curatenie scolara la cel mai inalt standard.

Exista tot felul de bacterii urate care pot fi periculoase pentru copii, de aceea este vital ca mediul sa fie igienizat in mod regulat.Servicii de curatare scolara economice si sigureLa DANISTIR & MANU SRL curatam scolile si corpurile educationale de toate dimensiunile, inclusiv gradinite, prescolare, scoli primare, scoli secundare, colegii, universitati si academii orasenesti.

Un cadru educational, indiferent daca este o scoala sau o universitate, necesita un standard ridicat de curatenie si sunt esentiale produse de curatare de incredere si fiabile. Stim ca fiecare scoala, colegiu sau universitate este diferita si ne luam timp pentru a elabora un plan individual pentru a acoperi fiecare aspect al muncii noastre inainte de a incepe curatarea.

Curatenia noastra scolara si universitara include:

Curatenie regulata in perioada scolara
Curatarea profunda a scolii la sfarsitul perioadei
Curatare profunda la sfarsitul anului scolar
Curatenie zona comuna
Dezinfectarea antivirala (igienizare)

De asemenea, va putem furniza scoala cu diverse consumabile si consumabile. Folosim produse de curatare sigure, cu toate acestea, putem acomoda modificari ale materialelor daca alte produse vor trebui utilizate din cauza alergiilor.

Ce putem curata?

Sali de clasa, sali de curs si seminarii
Birouri si camere pentru personal
Zonele de primire Sali de asamblare, auditorium si sali de sport
Holuri si coridoare
Toalete si bai
Centre de luat masa, restaurant si baruri
Camere de arta, camere de stiinta
Biblioteci

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura