Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatare auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Showroom auto curatare Timisoara

Showroom-urile auto necesita atentie la detalii si ingrijire suplimentara pentru a va imbunatati experienta clientilor. Oferim programe flexibile pentru a se potrivi nevoilor dvs., inclusiv seara tarziu, dimineata devreme sau in weekend. Putem oferi servicii de concesionare auto si servicii de curatare a showroom-ului auto catre reprezentantele individuale sau sucursalele de franciza din Timisoara.

Serviciile de curatare a showroom-ului auto sunt complet personalizabile in functie de cerintele specifice afacerii dvs. Oferim servicii de curatenie zilnice sau saptamanale pentru reprezentante si showroom-uri. Furnizam servicii de curatenie pentru reprezentante individuale, precum si pentru retele de franciza. Scopul nostru este de a oferi un serviciu exceptional prin mentinerea zonei de showroom, a zonei de intalnire, a toaletelor si a bucatariilor intr-o stare de top de fiecare data. Serviciile noastre sunt sustinute de o garantie de satisfactie expresa de 100%. Pentru un serviciu flexibil si fiabil de curatare in showroom-ul auto, contactati astazi DANISTIR & MANU SRL!

Curatenia noastra in showroom-ul auto include:

Suprafata etajului showroom
Zonele de primire
Birouri si sali de sedinte
Camerele personalului
Toalete
Spatii de bucatarie
Curatatori cu experienta in showroom

Dupa ce am lucrat cu reprezentante si showroom-uri auto, am acumulat cunostinte si experienta solide pentru a putea oferi cel mai bun serviciu de curatenie. Clean Express va va asigura ca distribuitorul sau showroom-ul dvs. auto vor fi intretinute intr-o stare imaculata.

Credem ca acest lucru va crea incredere in dvs. de catre potentialii dvs. clienti, va spori experienta cumparatorului si va sprijini dezvoltarea afacerii pe termen lung.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura