Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de vopsire si decorare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vrem ca clientii nostri sa aiba toate serviciile de care ar putea avea nevoie pentru casa lor de la o companie pe care o cunosc si in care au incredere.

Clientii nostri de curatenie stiu ca lucram mereu din greu si oferim cele mai bune servicii posibile, indiferent de serviciile pe care le folosesc. Indiferent daca clientii nostri de curatenie trebuie sa termine o lucrare de vopsire, o tapetare pe hol sau intreaga lor redecorare a casei, omul nostru poate face totul.

Ce includ serviciile noastre de pictura si decorare?
Serviciul nostru de pictura si decorare include orice fel de pictura si decorare pe care o companie tipica ar oferi-o. Putem intra si vopsi o singura camera la un standard foarte ridicat sau intreaga dvs. casa la aceleasi standarde exigente.

Multi dintre clientii nostri de pictura si decorare adora ca putem oferi serviciile noastre de curatenie alaturi de serviciile noastre de pictura.
Acest lucru le permite sa obtina toate serviciile de care au nevoie de la o companie de familie de incredere.

Clientii nostri de menaj pot profita si de serviciile noastre de pictura si decorare.
Multi dintre acesti oameni se lupta sa faca singuri lucrari ciudate de pictura si decorare si doresc ca cineva in care sa aiba incredere sa faca aceste sarcini pentru ei.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura