Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii curatare industriala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Curatarea industriala este o parte importanta a activitatii noastre de curatenie. Aici, la Danistir & Manu, avem mai multe companii industriale, deoarece au nevoie de fabricile lor curatate extrem de bine si stiu ca oferim un serviciu de curatenie excelent.

Curatarea oricarei unitati industriale, indiferent de dimensiune, vine cu provocari, dar echipa noastra de curatare industriala este intotdeauna pregatita pentru serviciu.

Inainte de a va prezenta echipa noastra de curatare industriala, sa aruncam o privire asupra lucrarilor de curatenie cu care ar putea oferi afacerea dvs.

Acestea va vor mentine podeaua fabricii si birourile curate si sigure pentru personalul dvs. si vor raporta orice probleme de sanatate si siguranta persoanelor care trebuie sa stie. Echipa noastra de curatenie poate intra in unitatea dvs. industriala in orice moment va convine, fie inainte de inceperea personalului, fie dupa. In acest fel, echipa noastra de curatenie nu intrerupe niciodata fluxul de lucru al personalului dvs. si poate avea in continuare un mediu sigur in care sa lucreze in fiecare zi.

Daca doriti mai multe informatii despre serviciile noastre de curatare industriala, va rugam sa ne contactati. Putem incepe curatarea unitatii industriale la fel de repede ca maine si va putem mentine personalul in siguranta si muncind din greu!

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura