Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie pensiuni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Profesionalism si competenta pentru servicii de curatenie la hotel si pensiune

Facilitatile de cazare trebuie sa le garanteze oaspetilor un standard foarte ridicat de curatenie pentru a ramane competitivi pe piata. Din acest motiv, a putea conta pe profesionalismul si competenta unei companii specializate ca a noastra este fundamentala.

Compania noastra asigura un serviciu de curatenie obisnuit si extraordinar pentru fiecare tip de cazare, mica, medie sau mare.
Datorita personalului calificat, precum si celei mai noi generatii de instrumente si echipamente, putem garanta curatarea si igienizarea pentru toate tipurile de pardoseala si pentru diferite tipuri de tesaturi.

Prin urmare, conform cererilor, tehnicienii nostri vor putea asigura curatenia zilnica a podelelor holului si a camerelor, a salilor de sport sau a piscinelor hotelurilor, a scarilor interioare si exterioare, precum si a accesoriilor de mobilier , canapele , perdele , covoare si multe altele. alte.
Lucrarea se desfasoara intr-o maniera extrem de profesionala si in functie de orele si nevoile facilitatii de cazare.

Curatenie la pensiune si respect pentru mediu
Noi, la compania de curatenie, acordam o atentie deosebita mediului. Din acest motiv, folosim numai produse in conformitate cu legea si, mai ales, detergenti caracterizati prin biodegradabilitate de 90% . Astfel putem garanta nu numai o curatare temeinica a mediului intern si extern al hotelurilor si pensiunilor , ci si asigurarea respectului maxim pentru mediu.

Pentru a respecta intotdeauna natura si a nu afecta in mod excesiv impactul asupra mediului, folosim produse chimice numai atunci cand este necesar si optand intotdeauna pentru cele cu un risc toxicologic scazut , adica pentru produsele care se incadreaza complet in parametrii stabiliti de reglementarile de siguranta.

Respectul pentru mediu se reflecta si in utilizarea echipamentelor moderne si tehnologic avansate, capabile sa functioneze fara risipa excesiva de energie. Aceste masini permit, de asemenea, reducerea utilizarii detergentilor , aducand un avantaj suplimentar mediului insusi .

In fiecare zi in functie de nevoile clientului
Hotelurile si pensiunile au nevoi de curatare deosebite pentru mediile lor: tocmai pentru a asigura o acoperire maxima a serviciilor, compania noastra de curatenie garanteaza disponibilitatea sa douazeci si patru de ore pe zi si sapte zile pe saptamana. Planificarea interventiilor trebuie evaluata impreuna cu managerii cazarii, dar, in caz de urgenta, pot fi solicitate interventii extraordinare.
In caz de defectiuni bruste ale instalatiei, de exemplu, poate fi necesara curatarea dupa ce tehnicienii si-au finalizat activitatea. In mod similar, in urma furtunilor sau a vanturilor puternice, poate fi necesar sa procedati la o curatare suplimentara a atriului sau a scarilor de acces ale hotelului sau pensiunii. Pentru aceste nevoi si alte nevoi, va fi posibil sa contactati compania si sa solicitati o interventie extraordinara .

Propuneri de curatenie pentru facilitatile de cazare
Cele mai bune hoteluri si Bed and Breakfast , asa cum sa mentionat mai sus, trebuie sa se asigure curatenia maxima in interior si exterior.

Din acest motiv, compania noastra ofera diferite tipuri de interventii: pe langa curatarea obisnuita , de fapt, ofera pachete speciale , care includ, de exemplu, curatarea ferestrelor , a oricarei gradini sau piscine , terase , balcoane si multe altele.

Pentru mai multe informatii despre metodele noastre de interventie, pentru nevoi speciale si interventii profesionale de curatare pentru facilitatile de cazare, nu ezitati sa ne contactati sau sa solicitati o oferta gratuita !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura