Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii curatenie bloc - asociatii de proprietari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Societate cu activitate de servicii curatenie bloc Timisoara -  oferim servicii profesionale de curatenie bloc la cel mai ridicate standarde pentru asociatii de proprietari, blocuri sau scari de bloc din Timis.

Serviciile de curatenie bloc se efectueaza in baza unui contract de prestari servicii de curatenie, incheiat intre firma de curatenie si asociatia de proprietari, in baza caruia firma deleaga catre asociatia de proprietari personal desemnat (femeie de serviciu) pentru efectuarea de servicii de curatenie in spatiile comune din cadrul unui bloc sau scara de bloc.

Operatiuni efectuate propuse in pachetul de curatenie bloc sunt urmatoarele:
Curatenie bloc Timisoara / scari de bloc - servicii propuse
Activitatile de curatenie pentru scari de bloc se executa de 2-7 ori pe saptamana in functie de solicitarea asociatiei si marimea acesteia si cuprind urmatoarele operatiuni:
curatam si spalam treptele, trecerile, platformele, casa scarii
stergem praf depus pe cutii de scrisori si avizier
indepartam panzele de paianjen
curatam geamurile si tamplaria la interior si exterior
curatam usile de lift si balustrada
curatam si igienizam spatiul de colectare a gunoiului menajer
stergem oglinzile si a corpurile de iluminat de pe spatii comune
curatam prizele si intrerupatoarele
curatam caloriferele existente pe casa scarii de bloc
degajam gunoiul in zilele de ridicare stabilite
aerisim spatiile comune interioare
spalam periodic pubelele de guni menajer
curatam aleea de acces in bloc
curatam spatiul verde aferent blocului
deszapezim aleea de acces in bloc
Materiale de curatenie bloc utilizate sunt consumabile profesionale avizate de Ministerul Sanatatii si care respecta standardele cerute de legislatie in ceea ce priveste siguranta si poluarea. La cerere, oferim servicii de curatenie bloc cu folosirea produselor de curatenie pe care beneficiarul, asociatia de proprietari, le pune la dispozitie.

Pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pret pentru servicii de curatenie scara de bloc puteti face o solicitare de pret, prin telefon sau prin formularul de contact dedicat.

In afara celor enumerate anterior putem discuta si adaugarea unor alte servicii dorite de asociatia de proprietari, astfel incat sa va putem oferi toate serviciile de curatenie bloc necesare.

Asiguram continuitate in prestarea serviciilor, materiale si accesorii necesare, astfel ca asociatia de proprietari beneficiaza de servicii de curatenie bloc in cele mai bune conditii.

Spuneti adio problemelor cauzate de lipsa personalului, dificultati in angajarea unei femei de serviciu, indeplinirea tuturor formalitatilor legale cu incheierea contractului de munca obligatoriu, stresului si responsabilitatii cauzate de existenta unui angajat.

Este timpul sa va simplificati viata si sa alegeti acum servicii profesionale de curatenie pentru blocul dvs.
0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura