Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie sedii birouri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Abonament lunar pe prestatie la curatenie de intretinere birouri cu produsele noastre Contract pentru servicii de curatenie de intretinere in sedii de birouri si abonament la birou Curatenie intretinere birouri in Timisoara si curatenie in sedii de birouri la preturi modeste cu Personal tanar cu aspect placut si ingrijit. Curatenie de intretinere in sedii de birouri presupune stersul de praf al tuturor obiectelor de dimensiuni mari si mici dar in limita timpului alocat de catre noi dar si in functie de abonamentul de curatenie intretinere in sedii de birouri ales. Cu noi aveti siguranta ca serviciile de curatenie la birou au fost executate corect si la timp. Curatenie la birou cu produse si utilaje profesionale. Venim la sediul biroului tau cu toate cele necesare desfasurarii curateniei.

Curatenie de intretinere in sedii birouri se va face prin contract si prevede 2 etape cu anumite operatiuni. Curatenie intretinere birouri zilnica,la 2 zile, saptamanal, inainte sau dupa program. Curatenie profesionala cu personal calificat care stie sa faca curatenie de intretine sedii birouri. Cu un simplu telefon sau prin formularul de pe site vom comunica pretul estimativ pentru curatenie la birou. Pentru a se face o estimare corecta de curatenie de intretinere la birou, un agent de al nostru se va deplasa la sediul dvs unde va face o constatare a celor relatate de catre dvs la telefon.

Prin contractul la curatenie de intretinere sediu de birou veti beneficia gratuit de curatare si spalare mocheta lipita in functie de pachetul de curatenie de intretinere pe care l-ati ales. Exista pachet la curatenie de intretinere unde puteti beneficia si de curatat scaunele de la birou.La curatenie de intretinere sedii de birouri puteti opta pentru un abonament la curatenie cu produsele si aspiratoarele dvs.

Pretul pentru curatenie de intretinere la birou va fi mai mic deci costuri reduse, cheltuieli mai mici economie la bugetul pentru servicii de curatenie birouri. Curatenie de intretinere birouri cu produsele noastre, putem sa asiguram noi toate consumabilele contra cost, pentru un pret modic putem sa va procuram orice. Asiguram pe timp de iarna deszapezit preturi bune pe ora sau pe zile. 100 de lei ora pentru curatat zapada.

Curatenie sediu de birou prin metoda abonament sau curatenie de intretinere in sedii birouri prin abonamentul pe sedinta de curatenie, metoda care il avantajeaza pe beneficiar mai ales atunci cand nu lucreaza in special in zilele libere de la stat, beneficiarul nu va platii abonamentul intreg.

Curatenie de intretinere la birou se va efectua cu echipa de curatenie, nu inchiriem personal pentru servicii de curatenie la birouri si nici la curatenie de intretinere pentru apartamente, curatenie de intretinere efectuata cu produse ecologice care nu pun in pericol sanatatea dvs. Suntem firma de curatenie birouricare avem echipa de interventie,ne deplasam in Bucuresti dar si in alte localitati din tara. La telefon va putem comunica pretul estimativ pentru abonament la curatenie de intretinere sedii de birouri,curatenie de intretinere la preturi estimative pentru sedii.

Sediul de Birou este spatiul in care ne petrecem, majoritatea timpului din viata noastra. Tot aici au loc cele mai importante intalniri de afaceri iar un astfel de loc trebuie sa impresioneze prin curatenie si prin pastrarea unei ambiante portivite. Noi suntem Solutia ideala? Firma de curatenie birouri, CuratenieOK!!

Pentru o curatenie la birou impecabila, apeleaza la firma de curatenieok. Vei beneficia de servicii curatenie birouri complete, de calitate si la preturi rezonabile. Daca detaliile sunt cele care conteaza, lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot ce inseamna curatarea biroului, oferindu-i stralucirea de care are nevoie. Serviciile de curatenie birouri sunt bine venite pentru peesoanele care-si doresc curatenie la standarde inalte si pentru cele care inteleg ca prima impresie este cea care conteaza.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura