Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie industriala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Avem o vasta experienta in curatarea tuturor tipurilor de pavilioane, fabrici si industrii din Timisoara. Suntem pregatiti corespunzator pentru orice tip de curatenie (interior si exterior al cladirilor, fatadelor, sticlei, fatadelor vitrate etc.).

Curatarea fatadelor pavilionului
Avem o vasta experienta in curatarea pavilioanelor pavilioanelor industriale si a fabricilor din Timisoara, indiferent de dimensiune. Avem personalul si resursele tehnice potrivite pentru a efectua toate tipurile de curatare a fatadelor si a elementelor acestora (cum ar fi ferestrele greu accesibile).

Curatarea podelelor pavilioanelor
Mentinerea pardoselilor in industrie, fabrici, ateliere si pavilioane este foarte importanta pentru a se asigura ca nivelul de murdarie nu afecteaza productivitatea si sanatatea lucratorilor.

Avem utilaje specializate (cum ar fi masinile de curatat si maturat pardoseala).

Curatarea tavanelor pavilioanelor
Curatarea tavanelor pavilioanelor industriale necesita utilaje adecvate si personal calificat, deoarece acestea sunt locuri dificile de accesat. avem personal cu o vasta experienta in curatarea tavanului, ceea ce garanteaza calitatea rezultatului.

Curatarea pieselor de masini
Efectuam curatarea in profunzime a pieselor utilajelor folosind sistemul de CURĂTARE CU ULTRASUNETE. Curatam piesele metalice de toate volumele (filtre, supape, chiulase etc.) si obtinem cele mai dificile locuri pentru a fi curatate corespunzator.
0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura