Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie civila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ce sunt curatenia civila si cum o fac

Cand contactati o companie de curatenie pentru servicii de curatenie civila, este esential sa va asigurati ca sunt capabili sa se ocupe de acest tip de munca.
Curatenia civila, de fapt, respecta reguli bine definite care difera de cele care pot fi curatenie casnica sau facilitati de cazare . In plus, utilajele necesare pentru efectuarea curatarii civile sunt, de asemenea, specifice pentru acest tip de interventie.

Pentru a solicita curatenia civila profesionala efectuata in conformitate cu standardele de siguranta cerute de legislatia actuala, puteti contacta compania noastra, care opereaza oferind personal inalt calificat pentru operatiunile de curatare in zonele publice.
Disponibili sapte zile pe saptamana si douazeci si patru de ore pe zi, tehnicienii DANISTIR & MANU SRL se mandresc cu o vasta experienta in sector si in utilizarea unor masini specifice pentru diferitele medii in care sa functioneze.

In special, personalul nostru respecta un protocol de interventie specific, care garanteaza un standard ridicat de igienizare a mediilor si, mai presus de toate, viteza interventiilor . Tocmai din acest motiv este esential sa folositi utilaje specifice: principalele utilaje utilizate de companie vor fi prezentate mai jos.

Birourile trebuie sa fie caracterizate de o podea curata si netezita , pentru a asigura o siguranta maxima pentru trecerea angajatilor , a clientilor si a vizitatorilor .
Suprafetele mari care caracterizeaza de obicei cladirile publice necesita, prin urmare, utilaje capabile sa garanteze o viteza buna de executie a curatarii in sine.
Scruber este , probabil , cea mai comuna si masinarie bine-cunoscut pentru acest tip de operatiune.

Vorbirea despre produsele de curatat podele poate fi putin generica: exista, de fapt, diferite tipuri si modele ale acestui tip de masina care permite operatorului sa acopere o suprafata mare intr-un timp foarte scurt, garantand totusi o curatare profunda si temeinica. DANISTIR & MANU SRL are mai multe utilaje lavapavimenti, astfel fiind capabili sa asigure interventii simultan in diferite domenii.

Spalatori sub presiune : solutii avansate pentru curatarea civila

Mediile publice folosesc adesea uleiuri si grasimi care, daca nu sunt eliminate in mod regulat, tind sa devina incrustate, facand operatiunile de curatare foarte complexe.
Pentru a evita acest tip de problema sau pentru a o rezolva, atunci cand nu a mai fost tratata pana acum, DANISTIR & MANU SRL propune utilizarea spalatorilor sub presiune .
Aceste masini sub presiune emit jeturi de apa fierbinte sau rece in functie de modelul utilizat si sunt capabile sa elimine chiar si cea mai incrustata murdarie de pe orice tip de suprafata.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura