Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie industriala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Curatenie Industriala
Despre ce e vorba?

Sunt definite curatarea industriala a tuturor acelor servicii pentru igienizarea si intretinerea igienica a instalatiilor industriale, cum ar fi: uzine si fabrici , drumuri si curti , mijloace de transport in comun , porturi comerciale si cladiri din zonele industriale . Diferenta cu cea mai obisnuita curatenie civila consta in tipul de operatiuni efectuate si in caracteristicile utilajelor necesare utilizate care necesita personal.

In general, acestea sunt suprafete si ferestre mari. De asemenea, din acest motiv , pentru a fi efectuata corect, curatarea industriala necesita echipamente adecvate, cum ar fi:

Aspiratoare industriale
Saiba de podea
Maturatoare
Sanders
Polonezi

Acestea sunt doar cateva dintre masinile utilizate pentru curatarea industriala , datorita carora serviciul poate fi efectuat in cel mai bun mod posibil si rapid.
Personalul alocat acestui tip de curatenie trebuie sa fie constient de nevoile reale ale companiilor, avand in vedere o mare flexibilitate a programelor pentru a satisface nevoile clientului. O atentie deosebita trebuie acordata utilajelor speciale utilizate.

Aspiratorii: Masini fundamentale pentru eliminarea solidelor si lichidelor

Inainte de a continua cu spalarea podelei, este esential sa eliminati toate reziduurile lichide sau solide care pot fi prezente pe podea. Acestea sunt in principal deseuri provenite din prelucrarea care se desfasoara in acea industrie specifica si pot fi metale, alimente, lemn, plastic si, mai ales, reziduuri lichide sau solide.

Eliminarea reziduurilor se realizeaza prin intermediul aspiratoarelor speciale: cele mai avansate modele permit aspirarea simultana a diferitelor tipuri de deseuri, lichide si solide, permitand astfel accelerarea functionarii. Trebuie subliniat faptul ca aspiratoarele utilizate de impresapulizie.it sunt toate echipate cu motoare puternice si volume mari. In plus, pot fi utilizate pe orice podea si suprafata, atat in ​​interior, cat si in exterior.

In ceea ce priveste alegerea produselor pentru acest tip de curatare, se recomanda sa va bazati pe experti din sector. Consultati o echipa de profesionisti si descoperiti toate serviciile oferite; acestea includ servicii de spalare a sticlei, tratament de graffiti si servicii de lustruire a suprafetelor.

Fiecare mediu are propriile sale caracteristici, diferentandu-se astfel de toate celelalte. Acest lucru face ca fiecare mediu sa fie unic in felul sau, implicand o nevoie egala de management, respectandu-si nevoile. Compania noastra se va putea adapta cel mai bine la cerintele specifice ale mediului individual.

Cautati informatii despre curatenia obisnuita? Cititi sectiunea despre curatenia civila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura