Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie apartamente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Servicii de curatare a apartamentelor

Curatarea obisnuita si extraordinara a apartamentelor poate fi mai mult sau mai putin solicitanta. Totul depinde si de marimea camerei, de cantitatea de mobilier prezenta si de prezenta spatiilor exterioare, cum ar fi gradinile sau terasele. In orice caz, o buna curatare trebuie facuta cu produse adecvate pentru a evita coroziunea sau deteriorarea diferitelor tipuri.

Daca recurgeti la el insusi, amintiti-va ca curatenia trebuie facuta in mod constant pentru a evita acumularea de praf, un adevarat dusman al caselor italiene si care tinde sa se formeze frecvent.

Cand spalati podele, nu uitati ca fiecare etaj are un tratament diferit: parchetul, de exemplu, nu este acelasi cu marmura, intrebati intotdeauna despre tipul de produse pe care le utilizati.

Oferim servicii personalizate pentru dvs., inclusiv:

Curatarea avansata a ferestrelor si podelelor
Aspirarea canapelelor, perdelelor, covoarelor si covoarelor
Curatarea temeinica a mediilor interne si externe

Daca credeti ca pretul ar putea fi o problema, va oferim posibilitatea de a profita de un nivel ridicat de servicii la preturi accesibile. Acest lucru se datoreaza faptului ca dorim sa satisfacem nevoile tuturor si sa satisfacem orice solicitare.

Datorita ofertelor noastre, astazi ne distingem de concurenta care este tot mai inclinata sa ofere pachete cu costuri ridicate. In munca noastra combinam profesionalism, calitate , eficienta si economii intr-un mod perfect.

Compania de
curatare a apartamentelor
Serviciul nostru de curatenie va permite sa:

Aveti intotdeauna o casa curata
Ai mai mult timp pentru tine si familia ta
Avand mai putine probleme, cum ar fi durerile de spate, datorita curatarii casei

Contactati-ne pentru a solicita o oferta gratuita!
0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura