Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie condominium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Curatarea condominiului: un serviciu precis care trebuie incredintat mainilor experti

De spalari de serviciu sunt un serviciu care poate diversifica foarte mult in functie de tipul de cladire care se afla in fata si numarul de condominii care fac parte din ea. Cu siguranta, pentru ca curatenia sa fie efectuata in cel mai bun mod posibil, administratorul ar trebui sa contacteze o companie de incredere si competenta.

O companie de curatenie in condominium se remarca prin numeroasele mici atentii care sunt plasate in serviciu, cu cea mai mare grija, care este rezervata atat interioarelor, cat si celor exterioare, in cazul in care condominiul este dotat cu zone de parcare sau gradini de care sa aveti grija.

De fapt, exista companii de curatenie care se ocupa de toate aspectele si, prin urmare, gestioneaza aceste aspecte in condominiu la 360 de grade . Prin urmare, atat curatenia , cat si gradinaritul pot fi incredintate unui singur subiect, care va pastra cladirea in cel mai bun mod posibil, satisfacand nevoile specifice ale condominiilor.

Dar sa vedem in detaliu cum functioneaza o companie de curatenie si gradinarit atunci cand se ocupa de un condominiu de dimensiuni medii.

Curatati scara condominiului? Cititi mai departe.

Curatenie in condominiu: o chestiune de profesionalism si competenta

Inutil sa spun ca desfasurarea unui serviciu de acest tip pentru un condominiu necesita o maiestrie enorma, deoarece cu siguranta nu este acelasi lucru cu lucrul cu un individ privat.
De fapt, in condominiu exista multe subiecte pe care trebuie sa le multumesc si chiar daca vorbesti intotdeauna singur cu administratorul, posibilele critici ale diferitelor condominii sunt in orice moment.

De aceea, compania specializata care preia o misiune de acest tip trebuie sa acorde cea mai mare atentie sa nu faca greseli.
Curatarea condominiului necesita mai intai gestionarea intrarii si a diferitelor trepte de scari prezente.
Evident, un condominiu poate fi, de asemenea, compus din mai multe cladiri si, in acest caz , compania de curatenie va organiza munca cu mai multi angajati sau va imparti munca pentru a se asigura ca totul este intotdeauna curat si impecabil.

Contractul de curatenie pentru interior si, prin urmare, pentru partile comune ale condominiului poate prevedea mai multe lucruri. In multe cazuri, administratorul solicita sa va ocupati si de curatarea ferestrelor cladirii, a celor care dau lumina zonelor comune, precum si a usii de intrare.

In mod evident, va fi responsabilitatea companiei sa aleaga cele mai bune produse de utilizat pentru fiecare suprafata. De fapt, o companie profesionista se remarca prin faptul ca se afla in prim-plan in acest sens si prin faptul ca stie sa foloseasca intotdeauna echipamentul potrivit pentru fiecare tip de serviciu care trebuie efectuat.

Curatarea interioara include si ascensoare, daca acestea sunt prezente si daca contractul prevede acest lucru. In special pentru acest tip de curatare, este necesar ca firma sa aleaga produse care respecta legea , care nu sunt daunatoare sanatatii si care sunt, prin urmare, aprobate la nivel european.

De fapt, lifturile sunt medii inchise foarte frecventate si tocmai din acest motiv germenii si bacteriile de diferite tipuri se pot acumula in interiorul lor chiar mai mult decat pe scarile. Prin urmare, curatarea lor necesita cea mai mare grija din partea companiei specializate.

In ceea ce priveste suprafetele, totusi, personalul specializat al companiei stie cum sa le distinga si, prin urmare, cum sa se mute pentru curatare. Evident, marmura va fi tratata diferit fata de pardoseala de teracota. Va trebui sa fiti atenti la modul in care il curatati, pentru a nu risca sa-l patati sau sa-l deteriorati.

Curatarea exteriorului condominiului0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura