Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie pentru scari de bloc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Curatenia unei scari de bloc poate spune multe despre cei care o administreaza. E ca o carte de vizita. Noi, cei de la Danistir & Manu Srl stim cat de important este ca fiecare locatar sau vizitator sa se simta confortabil atunci cand intra intr-o scara de bloc.

De aceea venim in sprijinul asociatiilor de proprietari cu o gama variata de servicii profesionale si deloc costisitoare. Ne ocupam de intreg procesul de curatare si igienizare, impiedicand patrunderea microbilor in apartamentele locatarilor.
Serviciile pe care vi le oferim sunt rapide si adaptate atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul blocului. Intervalele de timp se stabilesc de comun acord. De asemenea, folosim produse si echipamente profesionale, cu o actiune eficienta dar care nu afecteaza sanatatea.

Apelati cu increredere la noi iar blocul dumneavoastra va fi mereu ingrijit iar locatarii respectati si multumiti de serviciile de curatenie.

Operatiuni efectuate pentru blocurile de peste 6 etaje:
Maturarea si spalarea scarilor de bloc:
Maturarea si spalarea scarilor de bloc se va face de doua ori pe saptamana. Maturarea si spalarea parterului si a lifturilor se va face in fiecare zi.

Stergerea geamurilor si usilor:
Geamurile de la intrare vor fi sterse in fiecare zi, iar cele de pe casa scarii de trei ori pe an. Usa de la intrare va fi stearsa o data pe luna.

Curatarea balustradelor si a cutiilor postale:
Cutiile de scrisori vor fi sterse de praf, iar panzele de paianjen vor fi indepartate de fiecare data cand este nevoie. Balustradele vor fi curatate o data la 3 luni.

Pregatirea pubelelor si desfundarea ghenelor:
Pubelele de gunoi vor fi pregatite in ziua in care este programata colectarea deseurilor menajere. Pubelele vor fi spalate cu cloramina, dupa ridicarea gunoiului, de fiecare data cand este nevoie. Ghenele vor fi desfundate de fiecare data cand este cazul.

Maturarea aleilor si strangerea gunoaielor:
Aleea de la intrarea in bloc va fi maturata la fiecare interventie iar cele din jurul blocului, o data pe saptamana. Gradina blocului va fi curatata de gunoaie in fiecare saptamana.

Dezapezirea trotuarelor:
Pe timpul iernii vom dezapezi trotuarele aferente intrarii in bloc si vom indeparta gheata cu sare si nisip.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura