Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatenie in asociatii de propietari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Timisoara este un oras mare, cu nenumarate case si intrari, prin care intra si ies in fiecare zi milioane de locuitori. In majoritatea cazurilor, acestea sunt cladiri rezidentiale cu mai multe etaje si adesea cu vecini care nu se cunosc. Majoritatea apartamentelor sunt inchiriate, iar chiriasilor nu le pasa de problemele cladirii. Cu toate acestea, proprietari sau chiriasi, toata lumea este fericita sa se intoarca la casele lor prin vestibuluri curate si sa nu le fie rusine sa invite oaspetii.

Prima impresie a unei cladiri si a proprietarilor ei este inca la intrare si scara, cu mult inainte de a trece pragul unui anumit apartament. Zonele comune sunt pentru toata lumea care locuieste in cladire, iar ingrijirea pentru ele este curata pentru toti.
Oferim curatenie profesionala, de baza si cu abonament pentru cladiri rezidentiale si birouri, specialisti cu experienta, echipamente si detergenti de calitate si posibilitatea de a compila un plan individual si o oferta buna.
Procedura de curatare abonament pentru intrarile rezidentiale
La inceputul serviciului, se efectueaza o curatare amanuntita initiala.
Urmatoarele activitati sunt apoi desfasurate la fiecare vizita solicitata:
Maturarea scarilor si a tuturor zonelor comune.
Spalarea scarilor si a aterizarilor
Curatarea liftului
Curatarea zonelor adiacente condominiului din fata intrarii
Ridicand panze de paianjen
Curatarea usii din fata
Stergeti cutiile postale
Stergerea balustradelor
Spalare temeinica cu un detergent special.
Stergand balustradele.
Alte activitati convenite.
La incheierea unui contract de curatare a abonamentelor la noi, primiti si:
Spalati geamurile de la intrare la fiecare sase luni.
Toti vecinii beneficiaza de o reducere de 10% la preturile companiei pentru curatenia de baza si abonament.
Daca intrarea si partile comune ale cladirii rezidentiale necesita reparatii, efectuam si unele servicii de reparatii. Deci, cu noi puteti obtine un serviciu cuprinzator si profesional.
Nu va ganditi la aparate, detergenti si spatiu de depozitare. Toate acestea sunt preocuparea noastra.
Avand grija de curatenie, vom pastra intrarea in casele dvs. in stare perfecta, astfel incat sa va bucurati sa veniti acasa si sa invitati oaspetii.

Preturile pentru serviciul „curatarea profesionala a intrarilor” sunt determinate dupa o inspectie gratuita a cladirii si cunoasterea nevoilor si cerintelor clientilor. Pretul este determinat de numarul de etaje din cladire, de numarul de vizite si daca exista cerinte suplimentare, acestea afecteaza si pretul final.
Putem dezinfecta, indeparta tencuiala si putem face una noua. Sa pictam si sa improspatam scara si intrarea. Apoi curatarea sistemului va avea rezultate vizibile.

Tipuri de balustrade

Curatarea balustradei depinde de tipul de material din care este fabricata. Folosim detergentii potriviti pentru fiecare tip de material.

Balustradele de fier sunt masive si durabile, dar vopseaua de pe ele este absorbita in timp, umezeala patrunde si este acoperita de rugina. Daca balustradele sunt crapate si ruginite, este o idee buna sa le revopsiti.

Balustradele din aluminiu sunt moderne si elegante, dar nu foarte rezistente. Daca au inceput sa se agite, trebuie sa se stabilizeze. In plus, aluminiul interactioneaza cu diverse substante, se poate coroda sau intuneca. Balustradele din aluminiu sunt adesea combinate cu sticla, ceea ce adauga frumusete, dar necesita intretinere zilnica pentru conservare. Unele balustrade din aluminiu au un strat artificial asemanator cu pielea sau lemnul. Acest tip de acoperire trebuie tratat cu un detergent adecvat pentru a nu deteriora integritatea sau textura acestuia.

Balustradele din lemn sunt clasice. Acestea adauga confortul cladirii. Acestea trebuie revopsite periodic. Sunt ingrijite cu preparate din lemn.

Deparazitare

Oferim serviciul de deparazitare / dezinfectare la preturi avantajoase
DANISTIR & MANU SRL se  va ocupa de aspectul perfect al intrarii dvs.0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura