Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie in scari de bloc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Danistir & Manu ofera servicii de curatenie a zonei comunale asociatiilor de locuinte, companiilor de administrare a proprietatilor si asociatiilor de resedinte in ceea ce priveste curatarea si intretinerea zonelor comune, inclusiv curatarea scarilor, zonele de receptie, cutii postale si curatarea geamurilor interne.

Daca sunteti proprietar sau companie de administrare a proprietatii, putem efectua si servicii de curatenie in zonele comune ale Ghenelor dvs. la preturi competitive. O zona comuna din orice cladire este primul loc pe care il vede vizitatorul, deci ar trebui sa fie curat si primitor.

Desigur, in blocurile plate, acestea trebuie sa fie libere, deoarece zonele comunale pot reprezenta riscuri reale de incendiu daca sunt pline de obiecte nedorite sau gunoi. In blocurile de birouri unde o multime de afaceri impart cladirea, zonele comune sunt primele locuri pe care potentialii lor clienti le vad, daca zona comunala este dezordonata si necurata, acest lucru se reflecta asupra afacerii lor.

Pentru a atinge nivelul necesar de curatenie in majoritatea zonelor comunale, aveti adesea nevoie de o armata de agenti de curatenie! Dar nu va faceti griji, avem deja o armata!

Echipa noastra de curatenie poate intra si curata toate zonele comune ale cladirilor pe care le gestionati si se poate asigura ca acestea sunt sigure, curate si fara gunoi.

0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura